Hűségpont rendszer

Regisztrált vásárlóink részére minden termék vásárlása után ajándék pontokkal kedveskedünk. A pontok arányosak a termékekre elköltött összeggel. Teljes áru termék esetén 50 forint, akciós termék esetén 100 forint elköltése után jár 1 pont. A szállítási költség nem képezi a pontszámítás alapját. Fenntartjuk a jogot ezen arányok változtatására, előzetes értesítés nélkül. 
 
 A vásárláskori összegből fentiek alapján automatikusan kiszámításra kerül a kapható hűségpontok mennyisége, melyek hozzáadásra kerülnek a függőben lévő pontjaidhoz.
Az aktuális egyenlegedet a "Fiókom" menüben követheted nyomon. Hűségpontjaid akkor kerülnek véglegesítésre, amikor rendelésed végösszegét kiegyenlítetted (utánvét esetén a csomag átvételekor), ezt követően akár azonnal felhasználhatod az egyenleged.

 A pontokat halmozhatod is, mennyiségi megkötés nélkül, azonban azokat 365 napon belül szükséges felhasználnod. Az elévülési idő mindig az utolsó vásárlásod időpontjához van viszonyítva. A felhasználhatóság idejét mindig ellenőrizheted az egyenlegednél.

  Amennyiben pozitív az egyenleged, akkor ezeket a pontokat felhasználhatod a webáruházban fizetésre. 
Vásárlásod véglegesítése során a Pénztár/Fizetési mód menüben találsz egy olyan "csúszkát" amit nulla és a pontjaid maximális száma között állíthatsz, itt tudod megadni azon pontok mennyiségét amit be szeretnél váltani az adott vásárlás alkalmával. Ott add meg a felhasználni kívánt pontok mennyiségét. A beváltás során 1 pont 1 forintnak felel meg.
A jóváhagyási oldalon ott lesz a pontok száma ami beváltásra kerül és a rendelés kiegyenlítésére lesz fordítva. Amennyiben jóváhagyod a rendelést akkor a hűségpont egyenleged frissül, és a pontok levonásra kerülnek az egyenlegből.

A hűségpontok nem visszatéríthetőek, és nem ruházhatók át másra.
A hűségpontok többszörös regisztráció esetén sem vonhatók össze.
A hűségpontok azonos regisztráción belül más címre szállítással felhasználhatók.
A hűségpontok nem válthatók pénzre semmilyen körülmények között.
A hűségpontok, amit felhasználtál rendelésedkor, de a rendelést visszamondod valamilyen okból, nem térül vissza, (elveszett) nincsen mód a jóváírásra.

Pedagógus kedvezmény

pedagógus kedvezmény

free shipping
Bankkártyás fizetés is!
Ötletgyár

Inspirálódj velünk!

Ötletek, "csináld magad" leírások ITT!

Készítsük el saját kezűleg az ajándékhoz illő csomagolópapírt!

Használjunk mintás filc anyagot, így tegyük egyedivé őket!

Csatlakozz hozzánk!